Flytt, resa & kärlek!

Sakta men säkert börjar vi vänja in oss här på nr 13. Möbler åker upp till höger och vänster, ett evigt farandes till IKEA, hundar som är ivägen bland flyttlådor och verktyg. Ibland tror jag minsann att vi glömmer att andas lite under denna vardagsstress. M jobbar heltid, jag pluggar "heltid", hundarna skall även hinnas med att aktivera och sköta om såklart. Inte konstigt att vi känner oss som två förtidspensionärer då vi utslagna lägger oss i sängen vid 22. Men vad gör väl det, min sambo är det underbaraste jag någonsin skåda. Att ens försöka förklara med ord alla de underbara känslor jag känner för honom är dömt att misslyckas. Det finns inte så mäktiga och storslagna ord som det skulle krävas. 
 
Om bara några dagar så åker jag ner till Sundsvall för att göra labb och skriva prov. Kommer sakna hundarna och Markus något så enormt men ska bli jätteroligt att träffa Charloth igen + hennes familj. Men innan dess ska jag njuta för fullt med min egna kärleksfulla ack så störda familj. 
 
 
 

Nattligt veterinärbesök

Under natten mellan tisdag och onsdag kalasade Hidas på skräp han snott från soptunnan. Under onsdagen var han därav hängig, trött och lite konstig i magen. Förutom att vi såg tecken på hans nattkalas tydligt i vardagsrummet så syntes det även då han gjorde ifrån sig från från båda hållen, eller kroppsöppningarna för att förtydliga. 
 
Under onsdagkväll var han mer hängig än tidigare. la sig hela tiden, skrek till och slängde sig på marken, visade tydligt att det gjorde ont i magen och spydde flera gånger. Att chansa på att det skulle bli bättre utan hjälp var inget vi var villiga att göra efter att ha tänkt igenom potentiella konsekvenser så vi ringde jourvet i Vännäs och åkte in. 
 
Väl framme hos vet blev Hidas undersökt och röntgad och vi såg på bilderna att allt passerat magsäcken och större delen av tarmen. Nu var det bara att hoppas att det inte satte stopp i sista delen. Hidas fick medel för att sluta kräkas samt något för att lindra magen. Vi fick även med två sprutor att spruta in i munnen på Hidas ca 1 timme efter besöket. Hemvägen gick bra och även om Hidas var trött och omtöcknad så fick vi sova med enbart ett toabesök för lillemans del. 
 
Nu under morgonen har han lekt och ätit frukost så det verkar vara på bättringsvägen. Vi håller tummarna att det fortsätter så! 
 
 

Utan pojkvän med 2 stycke hund!

Jag och hundarna befinner oss hemma hos min kära mor då Markus är på övning. Känns skumt att vara ifrån honom då vi inte sovit utan varandra sen han kom hem från Linköping i början av januari. Men saknad är bra och vi har ju hela livet på oss att sova ihop om vi så önskar!
 
Idag ska vi träffa Theres och hennes hund TT. Har ännu inte beslutat om Iso ska få följa med eller om det enbart blir Hidas. Valet beslutas lite på tid då jag tänkte ta med Hidas för hans 12-veckors vaccination idag. 
 
I övrigt så är det tisdag och denna veckan tränar vi på sättande, kontakt och diverse annat vardagstjaffs! Då jag var smart och glömde min laddare till datorn hemma så kommer inga nya bilder att laddas upp förrän jag är hemma igen, i mån av tid måste jag också tillägga. 2 hundar, flytt, pojkvän och plugg tar tid nog som det är. Men snart har vi flyttat in och lugnet kan lägga sig och ge mer plats åt kärlek och mys! 
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0