Fucking shitfuck

Du vet den där känslan. Då allt man säger till sig själv är "Fuck, fuck, fuck, fuck, FUCK, fuck, Fucking fuck, Fucking Shit FuckingShitFuckingShitfuck!!!!!"? That is kind of meright now. Sen samtidigt så kommer lyckan och sådana knasfucking känslor och ba TJA TJA STEFFI, saknat oss?!
 
Hundarna är i alla fall goa. Imorgon får jag åka till Loboo. Gräva ner mig i alt arbete och glömma känslor i sisådär 3 timmar. Men allt är bra. Livet går framåt. Jag lever ett bra liv, med några få komplikatoner. 

Happy, Happy Morning!

God morgon på er alla! Strålande väder ute och mitt humör är på topp! Kaffekoppen är uppdrucken, Joy är rastad och nu är det dags att hoppa upp på cykeln och cykla iväg mot Loboo! 
 
Kommer bli en maxad dag känner jag! 
 
 

Im Back Baby!

Beslutade att knåpa i Photoshop och ge denna blogg nytt liv igen. För ska jag vara ärlig så finns det inte så mycket drama och spännande festligheter i mitt liv för stunden. Det är hundarna som gäller. Kommer därav inte skriva mer på min blogg på Weebly utan skriver istället här. 
 
Idag är det måndag. Den skall spenderas med städning och lugn och ro. Tisdag och Torsdag blir det arbetsprövning på Loboo och på Onsdag har jag vikk på Ersdungen. På Onsdag är det även dags för veckans Rallylydnadsträning tillsammans med Jåjja och det är också någonting som jag ser fram emot! 
 
 
Det är många som har haft lite olika frågor gällande fodervärdsskapet och Joy i allmänhet. Tänkte försöka styra upp ett litet inlägg gällande det senare. Nu däremot skall det förtäras kaffe och spela L4D2!

Om

Min profilbild
RSS 2.0