Hemkommen!

Nyss hemkommer från kunsultmötet. Fy faan vad bra mötet var! Vi gick igenom massa intressanta saker och jag antecknade som en galning! Nu är jag supertrött efter 3 timmar i ett konferensrum. Sitter hemma med Anton och pysslar med affischen till "Let's rock it doggystyle" just nu och gör finjustreringar.
 
Blir en tidig kväll ikväll. Bara massa regn och rusk och har massa att göra imorgon.
 
På återseende!

TOP SECRET

Imorgon ska jag på ett än så länge hemligt möte för HSRIS. Förutom detta ska jag till tandläkaren och på kvällen ska jag käka middag med UMR (Ungdom mot rasism), måla banderroll och planera workshops. Kanske blir det utgång med vänner till krogen med Halloweentema. Vem vet!

ka
Vad tror du att jag nu har hittat på?

Iso sjunger igen!

Som jag visade för någon dag sedan så gillar Iso att sjunga. Han sjunger till munspel, gitarr min "vackra" sångröst och ibland helt spontant efter att jag slutat med något av detta. Såhär låter han då iaf;
Kan man annat än le åt min lilla skrutt?

Idag har jag varit och köpt nytt foder. Magnussons. iso verkar gilla det skarpt och det gillas av mig. 300kr för 10 kg inte illa. Passar min ekonomi bra och förhoppnignsvis mår Iso bättre på någon vecka!
 
Nu ska jag spela gitarr och därefter göra mig i ordning inför konsultmötet ikväll. Är supertaggad och vill bara suga i mig all information och lära mig mer, mer mer!!!

Om

Min profilbild
RSS 2.0