Good morning!

God morgon!
Sitter i soffan för stunden och tänkte snabblogga innan jag ska träna supersnabbt och sedan styra upp frukost till John som ligger och sover. Idag ska jag ringa ett samtal, skicka några mail, skriva lite olika viktiga dokument och sedan dra på stan för möte med Sovereign Productions. Kommer bli en rolig dag och jag är superpeppad! 
 
Återkommer senare idag!

En känsla av otillräcklighet

Dagarna flyter på och det gör även det mesta i livet. Men även om mycket av det som en gång i livet var dåligt nu börjar bli bättre kan jag inte skaka av mig den ekande tanken av att inte räcka till. Vad jag än gör så känns det som att det inte är bra nog. Jag kunde ha gjort det snabbare, bättre, enklare eller bara helt annorlunda. Jag kunde ha sett bättre ut, kunde ha ansträngt mig mer. Kunde varit snällare, ärligare, rakare och jag kunde vara en bättre människa. Jag kunde vara en bättre hundägare, vän, bekant, ordförande och familjemedlem. Jag räcker inte till. Jag duger inte. Jag måste bli bättre. Jag måste skärpa mig.
 
Många säger att man inte kan göra mer än sitt bästa. Men tänk om man kan det? Man kan väl alltid bli bättre? Vad gör man då ens "bästa" inte räcker till. Fastän jag gjort mitt "bästa", försökt med allt, gjort allt jag kunnat så har det ändå inte blivit bra. Är det jag som är för dålig? Är jag för dålig för mitt eget bästa? Har jag ingen potential här i livet? Varför blir det inte bra för? Varför ställer jag alla dessa frågor då jag vet att det inte kommer ge mig något vettigt svar?
 
Dags för ännu en kopp kaffe, en djupt andetag, och börja ta tag i alla dagens måsten. Självklart med ett leende på läpparna. 
 
 

god natt världen

Här sitter då jag mitt i natten! Väntar på att min gröt ska bli klar så att magkatarren kanske lugnar sig och därefter ska jag på dejt med min kära säng. Vi träffas allt för sällan känner jag och i morgon ska jag tamefan sova ut! (lycka till med det liksom....)
 
Annars idag har jag plockat undan lite i lägenheten vilket jag ska fortsätta med imorgon. Planerar även lite olika saker gällande HSRIS och även lite personliga saker. Rätt disträ dag och så är det i livet. Kan inte alltid vara perfekt. Men glad är jag utöver magsmärtan som gör mig galen. 
 
Hoppas ni alla haft en bra dag och nu är min gröt färdig att stoppas in i min mun! Woopsie!

Om

Min profilbild
RSS 2.0