Aktivering- Dobby

Idag är det blåsigt så det blir inte någon stor uteaktivitet för mig och Dobby. Istället kör vi på lite aktivering här hemma. Klippte några hål i en pet-flaska och slängde i 4 frolics (delade i 8 bitar var) och gav honom utmaningen att få ut dem.
Detta uppskattades och är väldigt lätt att göra. Brukar göra samma sak med mina katter ibland också.

Lite om allt möjligt

Känns som att jag lovat för mycket när det gäller bloggandet denna vecka. Har verkligen haft fullt upp! Men det ska bli ändrigt, jag lovar. Har påbörjat veckans rasspecial och är på jakt efter "veckans hund". 

Lägret är i alla fall slut. Har varit lärorikt, roligt och samtidigt ganska jobbigt. Det är ett tufft yrke att vara instruktör. Men man får ut väldigt mycket utav det.

Snart är det dags att fösöka sova, är jättetrött. Imorgon väntar jobb på Tropikhuset i Holmsund. Var så sjukt länge sedan så är supertaggad!

Sista dagen på hundlägret!

Sitter vid köksbordet med en kopp te och boken "Allmänlydnad" av Inki Sjösten. Dobby ligger bredvid min stol, Mozart ligger i sängen och katterna är i full gång med att tvätta sig själva. Vilken lugn och trevlig morgon. 

Igår var andra dagen på hundlägret och det gick väldigt bra! Jag föreläste om visitation på hund och annars spenderade vi större delen av dagen med agility! Alla var jätteduktiga och vi avslutade dagen med en liten agilitytävling. 

Idag står allmänlydnad på schemat, därav varför boken får vara med vid köksbordet. Känns vemodigt att det är sista dagen men ändå skönt att få ta det lugnt nu när det ändå är lov. 

Nu ska jag göra mig i ordning och packa ned allt som behövs till dagen! 

Vi hörs!Om

Min profilbild
RSS 2.0