Sammanfattning av helgen

Tjenixen på er alla, nu är söndagen snart slut och jag är faktiskt också helt jävla slut! Har varit en tuff helg och nu kommer en ny krävande vecka och kan inte påstå att jag känner mig uppvilad. 
 
Fredag: Promenerade med min rabiata unghund vid namn Iso från mamma till lägret på Nydala. Iso var stressad, stirrig och allmänt dryg. Väl framme blev det agility för deltagarna och iso fick nöja sig med passivitetsträning. Inget han uppskattade denna dag och stod och skällde lite då och då. ingen har någonsin gjort förut. *suck*  Iso slet sig även 2 gånger och ryckte upp en sån där spiral som är nedborrad i gräset. Inte roligt att matte går iväg långt bort jättelänge. 
 
Efter lägret fick iso busa med TT och jag och Theres promenerade hem mot mariedal. Cred till min lilla tokhund är att han kunde gå lös de sista 50 metrarna hem. Duktig! Kvällen spenderades hos mamma tills jag tillslut fick åka hem för att sova i min egna säng!
 
Lördag: Magont så kom inte till lägret förrän vid lunchtid. Därefter var det freestyle och personlig träning och även Iso fick träna lite trix och agility. Roligt roligt! Åkte hem till mamma, stressade sönder, åkte på kalas och därefter blev det mess bara kaos och helvete. Orkar inte ens gå in på det. 
 
Söndag: Kliver upp tidigt för ska åka till stan och köra lite improvisationsteater, det var roligt men otroligt varmt och jag var helt ur fokus så blev inte så bra som det hade kunnat bli! Tog mig sen till mamma, däckade i sängen, vaknade, åkte hem och däckade när jag väl var hemma igen. Känner mig dock inte anns piggare! 
 
Kvällen skall spenderas med katterna och Iso framför en film. Imorgon kommer Dobby och ska förgylla min dag tillsammans med Iso på hundlägret½

Onsdag

Onsdagen började på Umedalen likt många dagar. Kaffe och mys och därefter dags att packa, såhär såg mitt bord ut efter att jag bestämt vad som skulle med: 
 
När jag därefter skulle köra ned allt i väskan såg jag detta:
En liten katt i en plastväska! 
 
Hur som, drog till Haga, byggde/målade hinder och knåpade med kursplaneringen med underbara HSRIS! Ca 6 timmar höll vi på, inte illa pinkat. Därefter hoppade jag upp på cykeln och cyklade upp till mamma. Jädrans mördarbacke! Slängde in mig i badkaret med en kropp som vägrade sluta skaka. Hoppade ur snabbt som fan efter en snabb men grundlig tvättning. Slängde i mig en portion mat medan jag skickade massa mail. Gjorde mig i ordning och bikade ned till pappa på Haga igen. Mötte upp Jåjja och sedan Niclas. Öl, likör, mys och trevliga stunder hann vi med innan pappa kom hem. Mer öl, grogg och sådant och sen cykla till Niclas på Teg. Åska och regn, mötte en Malle och en Holländsk Herdehund. Hur snygga som helst! Väl inne- mer öl och cigg och en jävla trevlig natt. 
 
Cyklade hem med Jåjja ca 4 på natten. Soluppgång och underbara samtal. Kom hem runt halv 5 helt död. Men fick ju sova ca 2 timmar innan jag skulle upp igen. 
En helt lyckad kväll som man gärna gjort om och gjort rätt!
 
 

PEPPAD

Chaa chaa bloggen! 
Sitter som vanligt med kaffekoppen nära till hands med en utslagen hund på balkongen. Det är för varmt att vara en Iso idag! Om drygt 2 timmar ska vi iväg till haga och träna på alla teoretiska bitar som skall hållas på lägret samt snickra ihop resten av hindrerna och måla dem. Senare idag lär det bli teatermöte om jag inte minns fel och därefter avsluta med några öl och peppa morgondagen då det är dags för hundläger!!!
 
nervös, men peppad till max! Vill köra igång nu för att se hur allt kommer att gå! 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0