Stackars Iso

Tycker så synd om min lilla skrutt som är så dålig i magen! Och inte nog med att Iso ska vara dålig i magen så tycker han att det är pest och pina att behöva duscha rumpan efteråt! Dumma, dumma matte!
 
Har haft en lugn och skön helg tillsammans med fina människor. Snart är det en ny vecka och jag är så supertaggad för att hitta och få anställning! Hoppas, hoppas att detta sker inom en snar framtid!
 
Nu ska jag fortsätta glo på Per Morberg som lagar alla möjliga rätter och pratar dumheter!
 
Ha det gött!

Veckoplanering!

 
Här är då min veckoplanering för mig och Iso under veckan som kommer! Måste verkligen passa på att jobba med honom nu när jag har tid och inte gör annat på dagarna. Erik är för den delen också arbetslös nu så nu kanske han kan hjälpa mig någon dag med Iso. Kanske filma lite eller så.
 
Idag är det då söndag och jag ska börja städa nu. Erik ligger och sover, katterna busar och Iso plockar redan upp saker från golvet. En riktig städhund!
 
 

Min kära syster

Idag började jag tänka på att jag saknade min syster så skrev det till henne på Fb. Fick denna bild som svar:
Känner verkligen kärleken!
 
Iso tuggar nöjt på sitt lördagsgodis och jag spelar gitarr och har det mysigt. Funderar på att göra mig i ordning utifall att det blir utgång ikväll. Men jag vet inte till hundra än vad jag ska göra.
 
Rolig update: Idag på middagspromenaden kissade Iso 4a ggr och en av gångerna lyfte han på benet! Min lilla valp blev nyss unghund!

Om

Min profilbild
RSS 2.0