Lördagsplaner!

Med en kaffekopp i min närhet sitter jag här, förväntansfull och smått uttråkad i väntan på att pojkvännen skall komma hem igen. Markus är nämligen på jobbet för att gymma och jobba på hundgården så att Iso kan börja följa med på jobbet nästa vecka. Det förstnämda har dock ingenting med Iso att göra, det är nog enbart för hans eget välbefinnande. 
 
När M kommit hem igen blir det nog en snabblunch bestående av kassler och ris för att sedan, förhoppningsvis,  packa ihop hundar, kamera och diverse annat och bege oss ut på lek och mys i solen!  
 
Hidas gör stora framsteg gällande rumsrenhet och säger till 9/10 ggr då han måste ut. Problemet nu är väl att han är så lättdistraherad och varenda liten grej som exempelvis en katt i ett fönster, en öppen dörr, en person som går förbi etc, gör honom helt lost så otroligt länge och han glömmer bort att göra sina behov. Bara att gå in och invänta att han säger till igen! Nu har han exempelvis markerat vid dörren att han vill ut (han är dålig i magen för den delen också) så har sprungit ut med honom och varje gång slutar det med att 0 behov är gjorde medan Hidas däremot har ätit en kotte, ätit småsten, stirrat på saker, luktat på ALLT och låtsas vara på g att kissa för att sedan istället äta kvistar..... Nådigt less för stunden. Ah se där, nu står han och skäller igen så bara att bege sig ut och hoppas på det bästa! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0