Mål för 2013!

Idag är det nyårsafton. Sista dagen på 2012. Tänkte nu skriva ned mina mål inför 2013, vad jag vill uppnå och lyckas med under detta år!
 
1.
Har typ enda sedan ajg började röka för 6 år sedan velat sluta men det har som aldrig riktigt blivit av. Har hållt upp 3 veckor under 2 olika perioder men sedan hände något jobbigt och jag återgick till tryggheten med ciggen. Men i år då jävlar ska jag sluta!
 
2.
Har varit dålig på att blogga intressanta saker. Dålig på att ladda upp bilder och dålig på att blogga allmänt för den delen! Detta ska det bli ändring på. Men vad tycker ni saknas i min blogg?
 
3.
Detta ska bli ett spännande år för mig och Iso! I April blir han 1 år och då kommer träningen igång på allvar känner jag. Vi måste även bygga upp en starkare relation vilket känns väldigt viktigt för min del. Den stora utmaningen blir att träna bort Isos rädsla för okända människor, men vi ska göra framsteg!
 
4.
Förhoppningsvis med en bättre hälsa kommer jag orka med alla "måsten". Ska lära mig att prioritera bättre och fortsätta jobba med alla ideella föreningar, självklart med HSRIS i största fokus.
 
Vad har ni för mål för 2013? Vad vill ni uppnå?
 

Om

Min profilbild




RSS 2.0