2016

2016, vilket fantastiskt år det har varit för mig. Trots några riktigt tunga delar så har det nog varit mitt bästa år hitills i mitt liv!
 
Januari-Mars:
Den 3/1 kom Markus hem från Linköping och jag slutade röka. Joy hade sitt L-test vilket var en katastrof i sig, och kort därefter tog försvarsmakten beslutet att avliva henne. Sorgen tog hårt på oss alla men vi hade i alla fall någonting att se fram emot. En ny familjemedlem hittade vi i Arvidsjaur. Vår lilla Hidas. Jag kom in på min elektrikerutbildning och jag och Markus började leta efter ett gemensamt boende.
April-Juni:
Jag och Markus flyttade ihop vilket var en resa i sig. Ut från 2 lägenheter och in i en ny. Fantastisk känsla. Vi kunde nu börja ett liv tillsammans fullt ut! Vi gick på valpkurs, jag besökte Sundsvall för att skriva prov och sist men inte minst hade vi en underbar midsommar ute i skogen tillsammans med familj och vänner!
Juli-September:
Jag fyllde 23 år och det firades med plugg, vin och pizza nere i Sundsvall. Efter mina slutprov begav vi oss ner till Linköping och spenderade tid med Markus familj. Jag kunde knappt gå pga mina ömmande fötter och mina händer/fingrar var snäppet värre än värdelösa. Vi komhem till Umeå och började renovera sovrummet, vilket vi inte hann klart med innan Markus åkte iväg på Utbildning i Tyskland. Jag fick min diagnos, ledgångsreumatism. Jag fick avbryta mina studier till elektriker. Blev sjukskriven. Livet kändes sämst.
Oktober-December
Markus kom hem från Tyskland, vi gjorde klart "det sista" i renoveringen av sovrummet. Världens bästa Luna introducerades i våra liv och får dela första platsen med Dobby som bästa dagmattehunden! Vi gick på högtidsmiddag och hade Markus föräldrar på besök. Vi åkte till storstaden och gick på Comic con, åt världens godaste hamburgare och jag fick världens finaste mössa. Slog en kille på käften, grinade på en toalett, lärde känna nya människor och tyckte att livet inte var så pjåkigt ändå! Farfar gick bort. VI fick en drös med kattungar. Första julen med Markus. Fick fira julafton tillsammans med både mamma och pappa. Kom in på min nya utbildning. Åkte ner till Linköping, där jag nu sitter, i en säng, bredvid en pojkvän som vägrar vakna. Nyårsafton. Sista dagen på året. Vilket år man haft!
Jag är så glad över detta år. Jag har kommit mig själv så mycket närmare, släppt taget om personer och känslor som inte vill mig väl. Tagit in så mycket värme och kärlek. Vågat testa nya saker och vågat tro på mig själv. Om ca 2 veckor börjar jag min första kurs för att nå mitt nya mål. Jag är så enormt taggad! Så mycket planer och idéer för kommande år och jag tror att det kommer bli nått så kopiöst magiskt!

Dags att slita upp Markus, aktivera hundarna och sen göra sig i ordning för en riktigt go kväll!
Önskar alla ett gott nytt år och att vi ses 2017!
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0