6/5-8/5

Fredag: Eftersom Iso befann sig hemma hos min kära moder så tog vi med oss Hidas i bilen och åkte ut för att testa lägga ett spår. Resultatet blev allt annat än lyckat och det skyller vi enbart på mina instruktioner till Markus som var föga imponerande. Sen blev det inte lättare av att det var vindstilla och marken var blöt och jävlig. Men vi tog istället tillfället i akt och njöt av det fina vädret och naturen och gick runt ett tag medan Hidas fick springa runt i full kareta! 
 
Eftermiddagen och kvällen spenderades hemma på nummer 13 med film och mys. Välbehövt då vi mest ränner omkring och försöker få i ordning på lägenhet, och diverse annat. 

Lördag: Hidas fick följa med i bilen då vi hade lite ärenden att fixa. Bland annat att fixa lite inför kvällen då vi väntade besök utav mamma och syster. Första riktiga middagsbjudningen här hemma! Gott blev det och det bästa var självfallet att Iso kom hem igen och att vi alla fick en sådan trevlig kväll tillsammans. Systeryster närvarade tyvärr inte men bästa vännen, Johanna, och mopsen Obelix lyste upp med sin närvaro istället.
 
Söndag: Vi tog med oss hundarna ut i skogen och la varsitt spår åt dem. Under tiden vi väntade på att spåren skulle lägga sig lät vi hundarna rasta av sig i gropen. 1,5 liter vatten senare och gassande sol beslöt vi att ta spåret lite för tidigt då vi som sagt nu hade slut på vatten. Hidas tog upp sitt spår i slutet efter att ha sicksackat sig fram. Fick sin belöning och vi var nöjda. Iso tog också upp sitt spår men just då vi började närma oss slutet så kom Hidas framrusande och förstörde allt genom att vara ivägen och såklart även hitta Isos leksak. Lite surt men så kan det gå! 

Hundarna var därefter utslagna men på kvällen fick Hidas följa med ut och socialisera sig med hundgruppen på Hedlunda.
 Kvällen kommer att spenderas i soffan. Imorgon börjar en ny vecka och det kommer bli en otroligt spännande sådan!
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0