Miljöträning!

Hej där!
 
Idag gick jag upp vid 11 och gjorde mig i ordning inför att åka till stan. Iso gick bra till bussen. Vi mötte två små "monsterhundar" (har mött dem ganska ofta senaste tiden och fan vad less jag blir. Två små skithundar som morrar och skäller som idioter. Matte är invaliddum och kör "nämen snälla lilla hunden inte ska du göra så, kom kom gulligull") JAG BA DÖÖÖÖÖ! Iso kollade bara på dem lite intresserat, helt tyst dock medan hundarna tokskällde som as!
 
Bussresan var läskig! Det lät förskräckligt och Iso snurrade mest runt och tyckte det var uschlans! Charmade busschauffören gjorde han i alla fall! En rolig sak under bussresan: Han gjorde världens snyggaste "rumpvändning" Nu vet som de ska göra när de ska förflytta sig under lydad. WHY GÖR DU INTE SÅ NÄR VI TRÄNAR?!?!
 
Vi besökte Ungdomsboendet och Iso hälsade ganska glatt på de två tjejerna, varar en var min gamla kontaktperson! När killarna komm blev det däremot lite morr och skall. Här skulle bara Iso och brudarna va liksom! Men tillslut satt han ganska lugnt och kollade läget, nosade lite och skötte sig.
 
På stan fick vi beröm av många okända människor som berömde min vackra och coola hund. (haha cool som i lugn asså, jag ba ööh tack. Tio min innan tokskällde han på mina kompisar och skrämde alla på hela torget.)
 
Vet att jag måste ta tag i att miljöträna mer samt socialträning. Men just nu är det fasen för kallt för att åka buss till stan och träna detta. Blir bara grinig vilket gör träningen värre. Till våren blir det stan 24/7!
 
 

Om

Min profilbild




RSS 2.0