Duktiga skrutthund och annat fint!

Jag och Iso befinner oss fortfarande ute i vildmarken men idag blir det hemfärd! Imorgon väntas jobb både med älsklingsDobby och utöver det blir det föreningsjobb med både HSRIS och PC. Känner mig glad och peppad över veckan som kommer och så otroligt mycket har löst sig sen i fredags. Underbara känsla! 
 
Gårdagen spenderades med Tom ute i Kråken som sagt. Vi tog en promenad till havet och nu ska ni få höra vilken duktig vovve jag har:
Väl framme vid havet springer Iso direkt mot vattnet. (som vanligt) Men han förstår att det inte är så säkert attvara så nära på grund av alla vågor så han håller sig vid kanten. Helt plötsligt ser jag att mellan mig och Iso är det helt plötsligt en annan hund. Vänder mig förvirrat om och ser en äldre man ståoch titta på mig, hans hund, Iso och tillbaka på mig. Hundarna hälsar och Iso hade verkligen bra "vett & etikett" Jag och Tom går mot stigen och jag ber Iso att följa med. En snabb puss gav Iso den andra hunden sen skuttade han gladeligen till mig och Tom och vände sig inte om en enda gång! Jag var helt amazed! Vi kastade lite pinne och hoppade på klipporna sen blev det skogspromenad och mys i soffan!
 
På eftermiddagen drog vi ut och käkade och sen svängde vi förbi David och såg en bit av en film. Därefter åkte vi hem till Iso igen och kan säga att vi möttes av en väldigt glad jycke! Kvällen spenderades med vin och trevligheter. 
 
Nu ska jag klä på mig och gå ut i skogen med Iso medan resten av mänskligheten här ute fixar och trixar med bilar. Nej, hundlivet är bättre säger jag!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0